Hirdetés

ruhatisztitas.lap.hu / Budapesti mosodák

Budapesti mosodák

Szálldák, panziók, éttermek mosédái

A Bubbles Magyarország első design önkiszolgáló mosodája. A legmodernebb mosó- és szárítógépekkel és fizetési rendszerrel várjuk vendégeinket. A mosoda non-stop nyitva van a hét minden napján. Professzionális automatikus vegyszeradagolás, ingyen wifi, kávé és italautomata, gyermekjátszó rész is rendelkezés áll. a Bubbles a mosás új közösségi élménye!

Paplan- és tolltisztítás

Vállakozásunk 2006 óta vállal vegytisztítást, mosást, szőnyegtisztítást ingyenes háztól-házig szállítással a 16. és környező kerületekben. Mindennemű felsőruházat tisztítása, mosása, bőrruházat tisztítása és festése, sportruházat és motorosruházat tisztítása, függönymosás, munkaruhamosás kedvező áron.

Vállalkozásunk a Deluxe Mosoda 2001 - óta foglalkozik mosodai szolgáltatással, melyet szakértő munkaerőgárdánknak, kiváló gépeinknek és modern vegyszereinknek köszönhetően mai napig partnereink nagy megelégedésére végzünk. Gépparkunk maximum 3 éves Electrolux gépekből áll. Fő profilunk a szállodai, illetve az éttermi textíliák tisztítása.

Farkas Mosoda

Karnistól karnisig, kupon igényléssel olcsóbb

Cégünk 10 éves tapasztalattal biztosítja a ruhák, cipők, táskák javítását, ruhák tisztítását és festését, amikre garanciát is vállalunk. Cégek számára jelentős kedvezményeket biztosítunk, ha rendszeres beszállítónk lesz vagy egyszeri nagy mennyiségű megbízást ad! Igény szerint INGYEN vállaljuk a ki és elszállítást, idő és helyszín egyeztetése után.

Minőségi vegytisztítás, piperemosás lakosságnak és cégeknek egyaránt!

Házi mosoda 20 év tapasztalatával az Oktogon mellett. Vállaljuk: ing, ágynemű, póló, függöny, fehérnemű, farmer, konyharuha, pulóver, abrosz, stb. mosását. Ha ön felhív minket, a megbeszélt időpontban munkatársunk házhoz megy, és elszállítja az ön által összekészített csomagot, és 3–5 munkanapon belül (vagy a megbeszélt rövidebb idő alatt) visszaszállítja a tiszta rendezett ruhát.

Kamaril Mosoda - szállodai, éttermi textiliák tisztítása

Tisztitó

A Pannoncleaning Mosoda főleg hotelek, panziók, éttermek, rendezvények részére nyújt teljeskörű mosodai szolgáltatást Budapesten és környékén! Kizárólag házhozszállítással dolgozunk! Előnyeink más mosodával szemben a rugalmasság, a textil kíméletes tisztítása! A mosodánk kapacitását folyamatosan fejlesztjük, partnereink nagy megelégedésére! Vegye fel a kapcsolatot , hogy próbamosást készíthessünk!

Ruhatisztítás háztól házig

Ruhaklinika, ruha tisztítás, átalakítás, szabás, varrás

mindennemű textília tisztítása lakosságnak és cégeknek

tisztítószalon hálózat ruhák, drapériák, éttermi és szállodai anyagok, drapériák tisztítása

Vajnoczki Tisztítószalon! Már 80 éve a VI.Ker Szófia u.8-ban! Mosás, vasalás, vegytisztítás…

Vajnóczki Tisztítószalon!

A vasalás.net 0-24 óráig vállalja ruhák (felső-, alsó- és sportruházatok) tisztítását, fertőtlenítését, mosását és vasalását. Budapest IV. kerületében működő mosodánkban vállaljuk a speciális anyagok (pl.: sportfelszerelések, szőnyegek) vegytisztítását is. Új szolgáltatásunk a függönyök tisztítása fel- és leszereléssel, házhoz szállítással, akár 24 órán belül.

Meghatározás:

Mindannyian szembesülünk olykor azzal a ténnyel, hogy egy-egy folt, nehezebben jön ki a ruhánkból. Ekkor van szükségünk néha erősebb és jobb szerekre, vagy egyenesen ruhatisztítókra, patyolatokra. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó legjobb weboldalakat.

Mindannyian szembesülünk olykor azzal a ténnyel, hogy egy-egy folt, nehezebben jön ki a ruhánkból. Ekkor van szükségünk néha erősebb és jobb szerekre, vagy egyenesen ruhatisztítókra, patyolatokra. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó legjobb weboldalakat.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Budapesti mosodák
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés